İçeriğe geç

Mars Gerilemesinde Neler Yapılmaz

Merkür gerilemesinde neler olur?

Merkür Gerilemesinin etkileri nelerdir? Kararsızlık, yanlış anlaşılmalar, kafa karışıklığı, eski ilişkiler, teknik cihazların arızalanması, durgunluk, tatil planlarında gecikmeler… Burada oldukça uzun bir listeden bahsediyoruz, ancak endişelenmenize gerek yok. Merkür’ü anlıyorsanız, “gerileme” korkulacak bir şey değildir.

Mars retrosunda neler olur?

Olgunlaştıkça, Mars Retrosu ile doğan insanlar kendilerini farklı ve daha güçlü şekillerde nasıl ifade edeceklerini keşfederler ve belki de daha sıra dışı ama etkili alanlarda canlılıklarını etkili bir şekilde gösterebilirler. Birlikte çalışmaktansa tek başlarına çalışmayı ve mücadele etmeyi tercih ederler.

Mars gerilemesi ne demek?

Evdeki Mars gerilemesi, kişinin enerjisini ve aktivitesini içeriye yönlendirmesine neden olur. Kişi fiziksel enerjisini ve ilerlemesini kullanmakta zorluk çeker. Mars yaşam enerjisiyle ilişkili olduğundan ve enerjimiz düzgün çalışmadığından, sakarlık, kazalar ve yaralanmalar meydana gelebilir.

Mars hangi burçta zararda?

Vücutta yaptıkları; kaslar, cinsel organlar, hormonlar ve adrenalindir. Bu genel özelliklere sahip olmasına rağmen Mars her burçta farklı işlevlere sahiptir. Mars, Koç ve Akrep burçlarının yönetici gezegenidir. Bu nedenle zıt burçları olan Terazi ve Boğa’da zararlıdır.

Merkür retrosunda ne yapılmamalı?

Merkür Retrosu sırasında kaçınılması gereken şey, tekrarlamak yerine yeni şeyler yapmaktır. Örneğin, yeni bir işe veya ilişkiye başlamak, yeni bir sözleşme imzalamak veya yeni bir araba satın almak. Bu gibi durumlarda, engeller veya gecikmeler ortaya çıkabilir.

Retroda ilişkiye başlanır mı?

Merkür retrodayken eski ilişkiler neden başlayabilir, eski partnerler neden geri dönebilir: Merkür retrosunun mantığına göre; geri dönenler aslında o ilişkide hala bitmemiş bir şeyler olduğu için gelirler.

2024 Mars hangi burçta?

Astrolojide savaşın simgesi olan Mars, yeniliklerin öncüsü olarak bilinen Kova burcuna geçiyor.

Doğum haritasında Mars neyi ifade eder?

Astrolojide Mars, enerjimizi nereden aldığımızı ve onu nasıl dışarı verip kullandığımızı gösterir. Mars, çaba, iş ve savaş alanımızdır. Çabalarımızın kaynağını ve ödülünü gösterir. Mars, etrafımızdaki erkek gücüdür, ayrıca tanıştığımız erkekleri ve onların savaşma biçimlerini gösterir.

Doğum haritasında Mars Retro ne demek?

Mars retrosunda doğmak, başkalarının iradesine karşı kendi iradenizi gerçekleştirmek için mücadele etmek anlamına gelir. Retro gezegen enerjisi her zaman içe dönük bir enerjiyi, bir mücadeleyi gösterir.

Mars tersten dönerse ne olur?

Bu olaya Mars gerilemesi denir ve her 26 ayda bir gerçekleşir. Mars’ın dönüşünün Dünya’yı nasıl etkileyeceğini merak ediyorsanız, cevap çok az olacaktır. Mars gerilemesi Dünya’nın yörüngesini, iklimini veya yerçekimini değiştirmez. Sadece Mars’ın gökyüzünde daha parlak ve daha kırmızı görünmesini sağlar.

Mars retrosu hangi burçta?

Mars Terazi burcunda geri harekette! Şu anda Terazi burcunda ileri harekette olan Mars, 1 Mart’tan itibaren bu burçta geri hareketine başlayacak.

Merkür gerileme ne zaman?

Merkür Gerilemesi 6-29 Ağustos: Sonbahar aylarında doğru yöne doğru ilerlemek için yavaşlamanın, plan yapmanın ve düşünmenin zamanı geldi. Merkür gerilemesi 6-29 Ağustos 2024 tarihleri ​​arasında Başak ve Aslan burçlarında gerçekleşecek.

Ölüm evi hangisi?

8. ev, ölüm evi, aynı zamanda ölme evresiyle de ilişkilendirilir. Antik çağlarda, gün batımı sekizinci evde başlardı. Güneş bu evrede etkisini kaybettiği için, insanın ölümden önceki işe yaramazlığıyla karşılaştırılır; bu nedenle, 8. ev yeraltına açılan kapı olarak kabul edilir ve ölüm ve cehennemle ilişkilendirilirdi.

Hangi gezegen parayı temsil eder?

Venüs: Para ve zevk gezegeni olarak bilinen Venüs’ün burçtaki konumu, finansal değerlerinizi ve para kazanma yeteneğinizi etkiler. Hangi evi yönettiği, kişinin maddi değerlere ve ilişkilere verdiği önemi yansıtabilir.

Gezegenler hangi burçta güçlü?

Gezegenlerin ve burçların Güneş üzerindeki etkisi. Yönettiği burç: Aslan. En güçlü burcu: Koç… Ay. Yönettiği burç: Yengeç… Merkür. Yönettiği burç: İkizler, Başak. …Venüs. Yönettiği burç: Boğa, Terazi. …Mars. Yönettiği burç: Koç, Akrep. …Jüpiter. Yönettiği burç: Yay, Balık. … Satürn. Yönettiği burç: Oğlak, Kova. … Uranüs. Yönettiği burç: Kova. Daha fazla makale…

Merkür retrosu 2024’de neler bekliyor?

Merkür’ün gerileme döneminde alerjik reaksiyonlar, depresif duygular, bağırsak sorunları, kalp ve dolaşım sorunları artabilir. Analiz hataları, yanlış teşhisler, salgınlar ve ilaçların yan etkileri olabileceğinden, ortaya çıkan sorunlara hemen kabul etmeden sorgulayıcı bir şekilde yaklaşmak gerekebilir.

Merkür retrosu en çok hangi burçları etkiler?

Sevgili İkizler, Merkür’ün her geri hareketi sizi diğer burçlara göre biraz daha fazla etkiliyor çünkü burcunuz iletişim gezegeni tarafından yönetiliyor.

Merkür retro etkileri ne zaman başlar?

Peki burçları nasıl etkileyecek? Merkür geri hareketinin en stresli dönemi, geri hareket başlamadan önceki haftadır. Kısacası, geri hareket 5 Ağustos’ta başladığında, bir hafta öncesinden düzensizlikler ve sapmalar başlar. Özellikle istikrarlı günler 3-5 Ağustos ve 28-29 Ağustos’tur.

Merkür retrosunda evlenince ne olur?

Merkür: Elbette Merkür gerilemedeyken evlenmeyin, çünkü Merkür gerilemesi iletişimin en sorunlu olduğu döngüyü temsil eder. Evlilikte kendinizi ifade etmek zorlaşır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir