İçeriğe geç

Aliexpress De Satılan Ürünler Orjinal Mi

AliExpress’deki ürünler neden ucuz?

Öncelikle, çoğu ürün Çin’de üretiliyor ve burada işçilik ve üretim maliyetleri diğer ülkelere göre daha düşük olabiliyor. Seri üretim birim başına maliyeti daha da düşürüyor. Ayrıca AliExpress, tüketicileri doğrudan üreticiler ve toptancılarla buluşturarak birçok aracıyı ortadan kaldırıyor.

AliExpress alışveriş için güvenli mi?

Başka bir deyişle, satıcı derecelendirmelerini kontrol etmek ve ürün açıklamalarını dikkatlice okumak gibi önlemler aldığınız sürece AliExpress’te alışveriş yapmak güvenlidir. Ancak, güvenlik sizin için en önemli öncelikse, Amazon ve eBay’de genellikle aynı ürünleri bulacağınızı unutmayın.

AliExpress ürünün gümrüğe takıldığını nasıl anlarız?

Gönderiler de özel mal ve ticari mal olarak kabul edilir ve gümrük prosedürleri yasaya göre yürütülür. Satın aldığınız ürün gümrükte takılırsa, gelen paketin gümrükten geçmesi gerektiğini belirten bir mektup adresinize gönderilir. Bu mektubu aldıysanız, ürününüzün gümrükte takılı kaldığı anlamına gelir.

AliExpress ürünleri nereden gelir?

Satın almak istediğiniz ürün hakkında araştırma yapın: Aliexpress’teki mağazaların çoğu Çin menşelidir ve düzinelerce hatta yüzlerce farklı şirket aynı ürünü üretiyor veya satıyor. Bu nedenle, satın almak istediğiniz ürünü iyice araştırmanız, tüm seçenekleri değerlendirmeniz ve ucuz olanı seçmeniz akıllıca olacaktır.

Temu mu daha iyi AliExpress mi?

Ürün Kalitesi Ancak genel olarak AliExpress’in ürünleri Temu’nun ürünlerinden daha kaliteli olabilir. AliExpress’te bir avuç saygın satıcı vardır: Sony, Canon, AMII, Disney, vb. Temu, satıcıların uymasını sağlamak için bir davranış kurallarına sahip olsa da, bazı satıcılar fiyata uymak için daha düşük kaliteli ürünler sunabilir.

AliExpress garanti var mı?

1. Aliexpress garanti hizmeti yalnızca sipariş verilirken seçilebilir. 2. Seçtiğinizde ve sipariş tamamlandığında, bu hizmet iptal edilemez. İptal etmenin tek yolu tüm siparişi iptal etmektir.

AliExpress Türkiye’de şubesi var mı?

Platformda satış yapan Türk satıcılar ürünlerini yalnızca yurt dışında satabilirler, Türkiye’ye satış yapamazlar. AliExpress Türkiye ekibine göre, şu anda AliExpress’te yaklaşık 100 Türkiye merkezli mağaza bulunmaktadır.

Amazon mu daha ucuz AliExpress mi?

Amazon fiyatları genellikle Aliexpress fiyatları kadar düşük olmasa da, geleneksel mağazalardaki veya büyük alışveriş merkezlerindeki fiyatlardan daha ucuzdur.27 Ara 2023Amazon fiyatları genellikle Aliexpress fiyatları kadar düşük olmasa da, geleneksel mağazalardaki veya büyük alışveriş merkezlerindeki fiyatlardan daha ucuzdur.

AliExpress hangi ülkeye ait?

AliExpress Nedir? 2010 yılında kurulan AliExpress, AliBaba Group’un e-ticaret platformudur ve dünyanın dört bir yanındaki son tüketicilerin Çin’deki üreticilerden ve KOBİ’lerden alışveriş yapmasını sağlar.

Hangi ürünler gümrükten geçmez?

Ancak, aşağıdaki ürünlere izin verilmeyebilir: tütün ve tütün ürünleri, alkollü veya alkol benzeri ürünler, cep telefonu gibi SIM kart yuvası bulunan ürünler, kozmetik ürünleri ve benzeri ürünler, et ve süt ürünleri, silah ve tüfek gibi ürünler, uyuşturucu ve uyarıcılar, gıda takviyeleri ve sporcu besinleri… 7 Şubat 2022

150 Euro Üzeri gümrüğe Takılır mı?

Siparişin toplam değeri 150 avroyu aşarsa, alıcı %20 oranında KDV ödemelidir. Siparişin toplam değeri 150 avroyu aşarsa, alıcı devlet gümrük otoritesi tarafından tahsil edilen KDV ve ithalat vergilerini ödemelidir.

AliExpress’te gümrük takılıyor mu?

Ticari olmayan Aliexpress siparişleri gümrükte tutulmaz.

AliExpress çinden Türkiye’ye kaç günde gelir?

Bir şirketin malları almak için seçtiği gönderim yöntemi teslimat süresini şu şekilde etkiler: AliExpress takibi olmayan normal gönderiler yaklaşık 20-60 gün sürer. Takipli onaylanmış gönderiler (AliExpress Standart Kargo) yaklaşık 10-45 gün sürebilir.

AliExpress Türkiye’de hangi kargoyu kullanıyor?

AliExpress gönderileriniz ECOPTS hizmetimiz kullanılarak gönderilir. Ortalama teslimat süresi 21 gündür. *COVID-19 nedeniyle teslimat süreleri gecikebilir.

AliExpress’in sahibi kim?

Jack Ma (Çince: 马云; 10 Eylül 1964 doğumlu) Çinli bir iş adamı ve hayırseverdir. E-ticaretle uğraşan Alibaba Group’un kurucusu ve başkanıdır. Forbes’un Eylül 2015 rakamlarına göre, 62 milyar ABD doları net servetiyle Çin’in en zengin ikinci ve dünyanın en zengin 14. kişisidir.

AliExpress farkı nedir?

AliExpress ile diğer pazaryerleri arasındaki fark nedir? AliExpress, dünya çapındaki küçük ve orta ölçekli üreticilere ürün göndermeyi hedefleyen bir pazaryeridir. Amazon ve eBay gibi bir çevrimiçi alışveriş sitesidir; ancak kendi deposu yoktur, kendi ürünlerini satmaz ve kendisi satmaz.

Alibaba neden ucuz?

Alibaba’nın bu kadar ucuz olmasının birkaç nedeni var. Öncelikle, Alibaba sizi doğrudan üreticiler ve toptancılarla buluşturur. Tedarikçilerle karı paylaşan başka aracılar yoktur. Bu, düşük bir fiyat belirlemelerine ve yine de iyi bir kar elde etmelerine olanak tanır.

AliExpress 5 ürün mü 5 sipariş mi?

Daha sonra verilecek ek kararla, bir birey ayda en fazla 5 adet ürün, bir firma ise ayda en fazla 5 adet numune siparişi verebilecek.

AliExpress mi daha ucuz Alibaba mı?

AliExpress bir perakende satış sitesi olduğundan, B2C sistemiyle çalışır. Alıcılar, birden fazla veya büyük satın alımlar yapma zorunluluğu hissetmeden alışveriş yaparlar. AliExpress bir perakende satış sitesi olduğundan, fiyatı Alibaba’dan daha yüksektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir