İçeriğe geç

Aldatma Dizisi Nerede Çekiliyor

Aldatmak Kadriye kimdir gerçek adı?

Yeşim Salkım | Kadriye…22. Şubat 2024

Aldatma dizisindeki Oylum kimin kızı?

Güzide ve Tarık’ın güzel ve zeki kızı Oylum, annesinin ısrarıyla tıp fakültesine kaydolmuştur ancak en büyük hayali dünyaca ünlü bir dansçı olmaktır. Oylum, ailesinden birçok şeyi gizlemek zorunda kalsa da hayallerinin peşinden gidecek cesareti gösterir ancak işler planladığı gibi gitmeyecektir.

Aldatmak dizisi kimin eseri?

Aldatmak, yapımcılığını Tims&B Productions’ın üstlendiği, ilk bölümü 22 Eylül 2022’de yayınlanan, yönetmenliğini Murat Saraçoğlu’nun üstlendiği, senaryosunu Yıldız Tunç’un yazdığı, başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun yer aldığı Türk drama televizyon dizisidir.

Aldatmak dizisi toplam kaç bölüm?

Hile Bölüm 71 (FİNAL) – YouTube. Bu içerik mevcut değil.

Aldatmak dizisi nerede çekildi?

“Aldatma” nerede çekiliyor? Aldatmak dizisi İstanbul’da çekiliyor. Beşiktaş ve Galata gibi İstanbul’un farklı mekanlarında çekilen Aldatmak dizisinde renkli görüntüler oluştu.

Aldatmak dizisinde Yeşim kaç yaşında?

Aldatmak dizisi oyuncuları ve karakterleri belli oldu! İşte Aldatmak dizisinin oyuncu kadrosu. Asena Girişken 12 Ocak 1998’de doğdu. Asena Girişken’in doğum yeri Hatay’dır.

Aldatmak Behram diziden ayrılıyor mu?

Aldatma 39. Bölüm Tanıtımı | Behram diziden ayrılıyor! 21 Eylül 2023

Aldatmak dizisi ölen oyuncu kimdir?

Ömer Karanlık, Aldatmak dizisinde Numan karakteriyle dizi severlerin karşısına çıktı. Başrol oyuncusu kalp krizinden hayatını kaybetti.

Aldatma dizisinde Mualla kaç yaşında?

Nursel Köse kimdir? Nursel Köse, 1970 yılında Malatya’da doğdu.

Aldatmak ne zaman final yapacak?

ATV’de perşembe akşamları yayınlanan Aldatmak dizisi final kararını verdi. 6 Haziran perşembe günü yayınlanacak 71. bölümüyle merakla beklenen dizi ekrana veda edecek.

Aldatmak dizisindeki avukat kim?

Açgözlü yapısı yüzünden hayatındaki herkesi kaybeden Tarık, en çok Güzide’yi kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktadır. Başarılı ve karizmatik bir avukat maskesinin ardında yaptığı karanlık işlere bulaşmaya başlayan Tarık, artık her adımını dikkatle atmak zorundadır.

Aldatmak Serra kimdir?

İrem Tuncer 1998 yılında İstanbul’da doğdu. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Lise yıllarında tiyatroya ilgi duymaya başladı. Liseyi bitirdikten sonra üniversite eğitimine tiyatro alanında devam etti ve İstanbul Haliç Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okumaya başladı.

Aldatmak 3. sezon olacak mı?

Yıldız Tunç’un yazdığı, Murat Saraçoğlu’nun yönettiği Aldatmak dizisinin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu. Birsen Altuntaş’ın haberine göre diziyle ilgili karar açıklandı ve “Aldatmak”ın sezon sonunda final yapmasına karar verildi.

Aldatmak son bölümde kim öldü?

SERRA HAYATINI KAYBETTİ! Aldatma Bölüm 64 – YouTube.

Aldatmak Zennure kimdir?

YEŞİM SALKIM KİMDİR? 12 Nisan 1970 Ankara doğumlu şarkıcı, sinema ve televizyon oyuncusu Yeşim Salkım Arnavut kökenlidir. Müzisyen Dursun Salkım’ın kızıdır, Ankara’da doğmuş ve Kavaklıdere’de büyümüştür.

Hakan Güzidenin oğlu mu?

Dizide Güzide ve Murat çiftinin çocuğu olarak rol alacak. Oylum ile karıştırılan Hakan isimli çiftin çocuğunun gerçek adı henüz bilinmiyor.

Aldatmak dizisinde kimler var?

Aldatmak dizisinin oyuncuları arasında; Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan…

Behramın annesi kimdir?

Bahram’ın annesi Yahudi Eksilark’ın kızı Soşandukht’tur.

Aldatmak dizi oyuncusu öldü mü?

Ömer Dark’ın cenazesi geçen hafta ikindi namazından sonra Esenyurt Yeni Mezarlığı’nda kaldırıldı. Oyuncunun ani ölümü hayranları ve Türk sanat camiası arasında derin bir üzüntüye neden oldu. Oyuncunun yer aldığı diğer yapımlar arasında Alman Lamb, Baba, Leylifer, Gibi, Kırmızı Oda, Söz ve Aldatmak yer alıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir